Lez*Bike

lezgo!

Na het succes van Lez*Walk zorgen we voor een coronaproof vervolg. Nog steeds onder het motto ‘We mogen elkaar niet vastpakken, maar we laten elkaar niet los’.
Met Lez*Bike! is het de bedoeling dat we een tweetal uurtjes gaan fietsen. Dit in groepjes van maximum 10. We doen een tochtje op zaterdag- en zondagnamiddag. Je laat aan ons weten of je een fiets bij de hand hebt of juist niet en wij doen de rest! Opgelet, enkel op zaterdag is het mogelijk dat we een fiets voor je regelen. We plannen ons fietstochtje in het weekend van 27 en 28 maart, telkens om 14u. We spreken af aan de Panos op het Martelarenplein aan het station van Leuven.

Geen nood we rijden de ‘Tour de France’ niet. Het ritje gaat maximaal een tweetal uurtjes duren en we proberen de Leuvense cols te vermijden. Anderzijds zorgen we voor een handleiding waar niet enkel wordt in uitgelegd hoe je een platte band vervangt, maar ook hoe je een gesprek niet laat stilvallen.
Ter info: Geen paniek als je niet van Leuven bent en/of het niet mogelijk is om een eigen fiets te voorzien. Op zaterdag is het mogelijk om een fiets te huren bij Vélo tegen een prijsje. Als je aangeeft via je inschrijving dat je geen fiets hebt dan regelen we er eentje voor één dag. De kostprijs hiervan is maximaal 10€.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 27 maart (met eigen fiets of gehuurde fiets) of zondag 28 maart (enkel met eigen fiets) telkens om 14u
Afspreekpunt: Panos aan het Martelarenplein aan het station van Leuven
Kostprijs: gratis wanneer je zelf een fiets voorziet. Bij het huren van een fiets max. 10€
Schrijf je hier in:
https://forms.gle/kd2d3BCzTGWVFu1AA
De inschrijvingen sluiten op 25 maart om middernacht. We vragen om in te schrijven om te garanderen dat de groep niet groter wordt dan 10 personen alsook om de juiste contactgegevens te hebben zodat we de nodige info kunnen bezorgen over het fietstochtje zelf.
Indien verdere vragen, neem gerust contact op met ons.
Via facebook
Mail: lezgo@labyrint-vzw.be
Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.
Iets jonger/ouder? Sluit gerust aan.
Hopelijk tot dan,
Lez*Go!

The place to be? De Panos, Martelarenplein te Leuven op 27-03-2021 om 14:00.