Voel jij je jong van geest maar zijn studentikoze activiteiten toch niet meer aan jou besteed?

Wil je graag gelijkgestemden ontmoeten of gewoon leuke dingen doen?

Lez*go! organiseert het hele jaar door tal van activiteiten die jou ongetwijfeld interesseren. Technisch gezien richten we ons op lesbische vrouwen tussen 25 en 40 jaar. Iets jonger, ouder, bi, queer or whatever? Geen nood, uiteraard ben ook jij welkom om ons te vergezellen. Zolang plezier en respect ook bij jou op de eerste plaats staan! Nog steeds niet overtuigd? Kom gewoon eens langs of stuur ons een berichtje via Facebook voor meer info en Lez*go! Tot snel!

Wij zijn het nieuwe zusje van Labyrint, de vereniging voor lesbiennes in Leuven. Voor meer informatie omtrent Labyrint en hun activiteiten kan je terecht op de website van Labyrint. Vaak kan je ons ook vinden op de "Female Fevers" en "Vrouwen aan de toog".

Ons hoofdkwartier bevindt zich, net als voor Labyrint, in Leuven in de Rocco. Dit betekent echter niet dat onze activiteiten zich enkel tot het Leuvense beperken. Mensen van buiten het Leuvense zijn zeker welkom op onze activiteiten. Heb je een voorstel voor een leuke activiteit, laat het ons zeker weten, dan kunnen we het altijd meenemen!