Privacy

Net als andere organisaties, zijn wij gebonden aan de GDPR (geen grote vriendelijke reus van Roald Dahl, maar de nieuwe Europese regelgeving omtrent het verzamelen van persoonlijke informatie). Daarom verduidelijken we hieronder kort welke informatie voor welke doeleinden bewaard wordt.

Je stuurt ons een vraag om informatie…

Je wilt weten wat Lez*go! doet, waar we voor staan, wanneer je best een eerste keer komt, ... ? Je kan ons altijd bereiken via de website of Facebook!!

Wij bewaren geen informatie omtrent welke vragen gesteld worden of door wie. Eens een vraag beantwoord werd, wordt je mail, samen met al je persoonsgegevens, verwijderd.

Je schrijft je in voor een activiteit

Mogelijks zal er gevraagd worden om voor activiteiten in te schrijven. Dit om ervoor te zorgen dat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers, locatie, ... van onze activiteiten. Inschrijvingen gebeuren via een formulier of via het mailadres de Facebookpagina.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je e-mailadres
  • Je eventuele allergieën
  • Wat doen wij met deze gegevens?

We gebruiken je gegevens in de eerste plaats voor de verzekering.

Je naam en je voornaam komen op een aanwezigheidslijst te staan. Zo weten we wie er allemaal meegaat en zijn we zeker dat er niemand vergeten wordt. De aanwezigheidslijst wordt gemaakt en beheerd door de activiteitenverantwoordelijke.

Na de activiteit wordt de lijst bijgehouden in het activiteitenarchief gedurende 5 jaar.

Je e-mailadres komt nooit op de aanwezigheidslijst. We houden dit bij om je te kunnen contacteren als er bepaalde veranderingen zijn aan onze activiteit (bijvoorbeeld een nieuw vertrekuur). Het is de activiteitenverantwoordelijke die je in zo’n gevallen contacteert.

Je e-mailadres wordt niet bijgehouden. Na de activiteit wordt het verwijderd door de activiteitenverantwoordelijke.

Je allergieën worden bijgehouden. Bij ernstige allergieën wordt de voltallige kern op de hoogte gebracht voor jouw veiligheid.

Voor sommige activiteiten moet je betalen. Je betalingsgegevens worden nooit bijgehouden.

Je geeft je op om te carpoolen

Wanneer we activiteiten buiten het Leuvense georganiseerd worden, kan het gebeuren dat we mensen vragen om mee te rijden. Geef je je op om zelf te rijden en mensen mee te nemen, dan kan dat via Facebook

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je GSM-nummer
  • Wat doen wij met deze gegevens?

Je naam en je voornaam komen op de carpoollijst te staan. Zo weet de activiteitenverantwoordelijke hoeveel auto's en zitplaatsen voorzien worden, en wie rijdt. De activiteitenverantwoordelijke is de enige die deze lijst, met GSM-nummers, ziet. Zij zorgt ervoor dat er ergens centraal afgesproken wordt. Het GSM-nummer wordt enkel gebruikt voor het communiceren en coördineren omtrent afspraakplek, huidige locatie, eventuele problemen of in noodgevallen.

Na de activiteit wordt de lijst verwijderd. Je GSM-nummer wordt niet gecommuniceerd met andere deelnemers van dezelfde of andere activiteiten. Enkel de activiteitenverantwoordelijke belt of SMS't naar dit nummer, en verwijdert dit nummer ook uit zijn GSM/Smartphone na verloop van de activiteit