Lez*go! - Getaway weekend

Lezgo Get Away

Lez*go! gaat een weekendje weg. Voor ons allereerste weekend trekken we naar Voeren. Drie dagen vol plezier en onvergetelijke momenten een echte ‘Getaway’ dus! Het Lez*Go!-team staat te popelen om jullie te verwelkomen, entertainen, kokerellen, etc. Twijfel niet om mee te gaan, gewoon doen is de boodschap!
We vragen je om in te schrijven, dit kan je doen via deze link: https://forms.gle/Kn2UxP2HioK8Rehn9
Nadat je bent ingeschreven vragen we om binnen de 14 dagen een voorschot van 75 EUR te betalen, zo is jouw plaatsje op dit onvergetelijk weekend gegarandeerd.
Eén maand voor het weekend vragen vervolgens om het saldo van 100 EUR te betalen en eveneens een korte medische fiche in te vullen, ook krijg je dan de laatste info van het weekend. Al deze instructies volgen via mail.
In de volledige prijs van 175 EUR zit verblijf en eten inbegrepen. Dranken worden apart tegen schappelijke prijzen verkocht.

Waar? Molenhoeve te Voeren – Exacte locatie volgt
strong> Vrijdag 10 maart tem zondag 12 maart 2023
Voor wie? Vrouwen tussen 25 en 40 jaar. Maakt niet uit of je iets jonger, ouder, bi, queer or whatever bent.
Kostprijs: 175 EUR (Verblijf en eten zijn inclusief in de prijs. Drank is exclusief, maar worden aangeboden tegen schappelijke prijzen.) Bij inschrijving wordt er gevraagd een voorschot van 75 EUR te betalen.
Inschrijven: https://forms.gle/Kn2UxP2HioK8Rehn9
Alvast tot dan!
Lez*go! - team

The place to be? De Molenhoeve, Voeren op 10-03-2023 om 19:30.