Lez*Go! Holebifilmfestival: Carmen y Lola

Holebifilmfestival

Dag dames,

Het is jullie waarschijnlijk al wel gekend, november is de maand van het Holebifilmfestival. Samen met Lez*Go! kiezen we voor de film Carmen y Lola:

De 17-jarige Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Net als alle vrouwen is ze voorbestemd om te trouwen binnen die groep en veel kinderen te krijgen. Lola is lesbisch, schildert graffiti en droomt ervan om verder te studeren. Ze probeert anonieme chatrooms uit om een lief te vinden. Beide jonge vrouwen ontmoeten elkaar en er bloeit langzamerhand iets moois tussen hen. Maar homoseksualiteit is een doodzonde bij de Roma, een demon die moet worden uitgedreven. Zullen Carmen en Lola hun liefde kunnen geheimhouden?

Praktisch:
We spreken af aan cinema ZED (onderaan de trappen) om 17u10 zodat wie nog een ticket moet kopen hier tijd voor heeft en we nadien allemaal samen kunnen zitten. De film start om 17u30. Je kan je ticket dus kopen aan het loket zelf, of op voorhand via www.cinemazed.be

Na de film zakken we af naar de ROCCO om nog iets te drinken en wat na te praten.

Prijs:
Basis ticket: 8,50 euro
ZED studentenkaart/lerarenkaart: 7,00 euro
Cultuurkaart KUL: 6,00 euro

Instap:
Is het je eerste activiteit, ken je niemand en/of kom je niet graag alleen? Stuur ons een berichtje en dan kan je, indien gewenst, op voorhand al kennis maken met iemand van Lez*Go!

Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.

Tot dan,
Lez*Go!

The place to be? Cinema ZED - Andreas Vesaliusstraat 9C, 3000 Leuven op 24-11-2019 om 17:10.

Binnenkort:

Lezgo Cards Against Humanity
Wanneer?
Waar?
Online