CANCELED - Lez*Go! to Aqualibi

Lezgo to aqualibi

In de strijd om de verspreiding van het Coronavirus in te perken, zullen ook wij volgen in de maatregelen die hiervoor genomen worden. Dit wil zeggen dat de activiteiten tot en met 5 april niet doorgaan. Specifiek gaat het om Lez*Go! Rocco (20 maart), Lez*Go! Discoschaatsen (27 maart) en Aqualibi (4 april).

Uren glijplezier, meeslepende golven, waterpret voor de actieve waterratten of gewoon rustig relaxen in de ontspanningsbaden? Zegt het je wat? Goed nieuws! Met Lez*Go! Leuven gaan we op zaterdag 4 april naar Aqualibi!

Indien we als groep op voorhand bestellen kost een ticket €17,50 of €15,00 per persoon (afhankelijk van het aantal personen). Om deze reden vragen we jouw om op voorhand te laten weten of je mee gaat. Lez*Go! bestelt dan tickets. Dit doen we een week op voorhand, nl. 28 maart! Stuur ons voor die datum een bericht via Messenger en je krijgt zo de betalingsdetails.

Ben je nog niet zeker of je mee gaat? Je kan ook later een ticket bestellen of aan de kassa je ticket kopen voor €22,00 per persoon.

Hoe te bereiken:
We spreken af om 9u40 in het treinstation van Leuven. We nemen de trein van 9u56 (Bierges-Walibi) zodat we aankomen rond 10u30.

Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.

Prijs:
Individueel: €22,00
Groepsaankoop (vanaf 6 personen): €17,50
Groepsaankoop (vanaf 20 personen): €15,00
+ jouw treinticket (zelf te regelen)

Vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje.

The place to be? Het treinstation van Leuven op 04-04-2020 om 09:40.

Binnenkort:

Lezgo Discoschaatsen
Wanneer?
Waar?
De schaatsbaan van Leuven (Ondernemingenweg 1, 3001 Heverlee)
Lezgo Online
Wanneer?
Waar?
In jouw zetel!
Lezgo to aqualibi
Wanneer?
Waar?
Het treinstation van Leuven