Cancelled - Lez*Go! Planckendael

Lezgo Plankendael

Helaas is het door de huidige situatie niet meer aangeraden om met een groep samen te komen. We hebben dan ook belist deze activiteit te annuleren. Maar niet getreurd! We plannen dit opnieuw in van zodra de situatie er weer wat rooskleuriger uitziet. We zullen ook een reserve (online) activiteit voorzien. De exacte datum hiervan wordt later nog bevestigd.

Het wordt hoog tijd dat we elkaar nog eens in persoon kunnen zien! Uiteraard Coronaproof ... Daarom spreken we op 31 oktober af om samen te griezelen in Planckendael. Aangezien we in openlucht met 10 personen mogen samenkomen en het verplicht is een mondmasker te dragen, kunnen we met een gerust hart nog eens bijbabbelen, terwijl we genieten van het mooie dierenpark Planckendael. Indien we met meer dan 10 personen zijn, splitsen we de groep op in twee of meer.

Net als bij onze vorige fysieke activiteit zullen we werken met een inschrijvingstool, zodat we contactgegevens hebben indien het coronavirus zich toch onder ons verspreid zou hebben. (Al hopen we natuurlijk van niet!) Meer info volgt later, hou dus zeker onze fb pagina in het oog.

Een toegangsticket tot Planckendael kost €31,00 en regel je, net als je lunchpacket, zelf. Hier meer info over toegang en tickets: https://www.zooplanckendael.be/nl/

Praktisch:
Zaterdag 31 oktober.
We spreken af om 11u aan de ingang.
Inschrijvingslink volgt!

Instap:
Is het je eerste activiteit, ken je niemand en/of kom je niet graag alleen? Stuur ons een berichtje en dan kan je, indien gewenst, op voorhand al kennis maken met iemand van Lez*Go!

Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.

Prijs:
Jouw eigen ticket + consumpties.

The place to be? Plankendael op 31-10-2020 om 11:00.

Binnenkort:

lezgo lasershooten
Wanneer?
Waar?
Laser 3000, Bondgenotenlaan 122 te Leuven
lezgo_banner
Wanneer?
Waar?
Cinema ZED, Andreas Vesaliusstraat 9c, 3000 Leuven