Lez*Go! Laddercompetitie

Lez*go!

Lieve, lieve dames,
We spelen een spel vanavond! Meer nog, we organiseerden een hele laddercompetitie!
Het spel gaat als volgt: Alle deelnemers krijgen willekeurig een plaats op de ladder toegewezen. De bedoeling van het spel is om op de eerste plaats (of toch zo hoog mogelijk) te eindigen. Hoger geraken kan door personen boven jou uit te dagen tot één van de opdrachtjes die we verzonnen hebben. Om het voldoende gevarieerd te houden, kan je personen binnen je eigen ‘kleurzone’ aanvallen, of personen die max. 2 plaatsen van je verwijderd zijn. De winnaar van het duel neemt zo telkens de plaats in van degene die het hoogste van de twee op de ladder staat.
Om 20u30 beginnen we stipt met de competitie, laatkomers mogen altijd onderaan de ladder starten.
Let op! Na deze avond is de pret nog niet voorbij: we laten de competitie namelijk twee weken doorlopen. Je leest het goed. Twee weken harde competitie...topsport...hoog tijd om het beest in jezelf naar boven te halen! Op 19 februari wordt de competitie definitief afgesloten en maken we de winnaar bekend.
Leg alvast het volgende klaar: een boek kaarten, een flesje water, een maatbeker, je goede humeur!
Hebben we trouwens al verteld dat er een paar leuke prijzen te winnen vallen?
Download snel de Discord app of maakt een account aan en sluit aan op vrijdag 5 februari om 20u (activiteit channel). Er volgt dan uiteraard nog een woordje uitleg.
Praktisch:
Vrijdag 5 februari om 20:00.
Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.
Iets jonger/ouder? Sluit gerust aan.
Hopelijk tot dan,
Lez*Go!

The place to be? Discord! op 05-02-2021 om 20:00.

Binnenkort:

lezgoKubb
Wanneer?
Waar?
Kasteel van Arenberg