Lez*Go! meets Labyrint

lezgo!

Omdat de vorige editie van onze Lez*Walk! een succes was, wilden we deze zeker nog eens herhalen! Deze keer doen de vrouwen van Labyrint ook mee.
Het is nog steeds de bedoeling dat je ongeveer een uurtje gaat wandelen (op 1,5m afstand en met mondmasker), maar deze keer zijn jullie met 4: 2 vrouwen van Lez*Go! en 2 vrouwen van Labyrint. De twist blijft nog steeds: het is een blind walk. Je weet pas met wie je gaat wandelen wanneer je op locatie bent. Jij geeft aan welke tijdstippen je kan en wij doen de rest! De wandeling zou door gaan op 20 of 21 februari.
Geen nood als het gesprek zou stilvallen. Wij voorzien ook een aantal alternatieve gespreksonderwerpen. Om het allemaal nog wat leuker te maken, hebben we ook een kleine wedstrijd voorzien. Zeker meedoen als je een leuke prijs wil winnen! 😃
Hoe gaat het in z’n werk?
1. Je schrijft je in via onze google forms. https://forms.gle/cC8A61u3TShWb6B5A
2. Daarna matchen onze telefoonoperators jou met 3 andere personen. We proberen steeds een goede mix te maken tussen Labyrint en LezGo, maar we moeten natuurlijk rekening houden met de inschrijvingen.
3. Wij laten je weten waar en wanneer jullie hebben afgesproken.
4. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we je om dit nog eens te bevestigen.
5. In geval je toch verhinderd zou zijn om op de afspraak aanwezig te zijn: laat ons zo snel mogelijk iets weten, dan kunnen we nog voor de andere persoon een alternatief voorzien.
De inschrijvingen sluiten op 16/2 om 12u. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact op met jou om alle details door te geven. Minder weergeven

The place to be? Leuven op 20-02-2021 om 10:00.

Binnenkort:

Lezgo Kalender Najaar2021
Wanneer?
Waar?
Café Rocco, Diestesteenweg 24 Kessel-Lo (Leuven)
Lezgo Kalender Najaar 2021
Wanneer?
Waar?
Café Rocco, Diestesteenweg 24 Kessel-Lo (Leuven)