Lez*Go! To the Movies

lezgo_banner

In november vindt het holebifilmfestival plaats. Lez*Go! heeft hun ruime aanbod van toffe films, documentaire en theater grondig bekeken en een leuke film gevonden om samen naartoe te gaan.
Ammonite is een film waar je vooral mooie beelden van het pure Engelse kustlandschap kan verwachten en mag genieten van een zwijgzaam ontluikende spanning tussen de terughoudende paleontoloog Mary Anning (gespeeld door Kate Winslet) en de stadse Charlotte Murchison (gespeeld door Saoirse Ronan).
De film speelt zich af in 1840 en bijhorende kostuums ontbreken ook in deze film niet. Enigszins fronsend bij het zien van het jaartal denk je: "Waarom een film kijken die zich afspeelt in 1840?" Het antwoord hierop is treffend omschreven in de volgende recensie: https://filmkrant.nl/recensies/ammonite/

Praktisch:
Zondag 14 november
Leuven Cinema Zed-VESALIUS
Verzamelen doen we om 16u30 zodat we kunnen samenzitten.
Start film: 17u
LET OP: COVID SAFE Ticket is verplicht!

Instap:
Is het je eerste activiteit, ken je niemand en/of kom je niet graag alleen? Stuur ons een berichtje en dan kan je, indien gewenst, op voorhand al kennis maken met iemand van Lez*Go!
Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.
Prijs:
€9,50. Eventueel heb je recht op korting, check daarom zeker de website van het holebifilmfestival (https://www.holebifilmfestival.be/leuven#156)
Bekijk je graag de hele kalender van het holebifilmfestival? Die vind je op: https://www.holebifilmfestival.be/kalender/
Tot dan,
Lez*Go!

The place to be? Cinema ZED, Andreas Vesaliusstraat 9c, 3000 Leuven op 14-11-2021 om 16:30.

Binnenkort:

lezgo lasershooten
Wanneer?
Waar?
Laser 3000, Bondgenotenlaan 122 te Leuven
lezgo_banner
Wanneer?
Waar?
Cinema ZED, Andreas Vesaliusstraat 9c, 3000 Leuven